Äntligen höst och kallare grader!

Jag kan knappast vara den enda som är glad över att graderna blir kallare ute och man får börja klä sig i lager-på-lager igen? Visst, sommaren har sina otroliga kvällar och stunder med varma klippor, kvällsdopp i havet, grillkvällar med vänner och färska jordgubbar med mjölk. Men jag måste ändå säga att när den där första krispiga dagen på hösten dyker upp och solen lyser igenom de gula och orange löven pirrar det inom mig.

Packa matsäck och ge sig ut

Så nu till helgen hade jag och min familj tänkt ge oss ut i skogen med matsäck och täljknivar i högsta hugg. Men innan dess så behöver jag få tag i en hemsida som har varma friluftsjackor, jag har slitit ut min senaste och måste köpa en ny varm friluftsjacka. En jacka som är endast till för just detta ändamål, som man kan hitta nån liten pinne i jackfickan eller någon kotte som någon av ungarna har hittat och vill ta med hem. Så på min shopping agenda står det ‘hitta varma friluftsjackor’, det är inte riktigt så att jag klagar över att behöva shoppa en ny jacka direkt. Ska bli roligt att få välja en ny färg att spatsera med i skogen. Barnen har ganska mycket blått och grönt men jag tänkte jag skulle försöka hitta en färg på min varma friluftsjacka som står ut. Möjligen någon röd eller orange, för om ungarna tappar bort en när man går i skogen så är man lätt att hitta. På tal om det borde jag kanske köpa nya mössor till barnen som är i en stark färg också, så blir det lättare för oss föräldrar att märka ut dom i skogen också. Sen är det ju inte alltid mössan stannar kvar på hjässan när dom börjar springa runt och bli svettiga tyvärr.