Elinstallationer i Borås

Att få chansen att arbeta med elinstallationer i Borås är för mig kanonkul! Jag är själv från Borås ursprungligen och att få åka hem för att göra några elinstallationer är nästan som en förmån. Nu har jag arbetat med elinstallationer i ungefär 10 år och jag måste säga att jag gillar det väldigt mycket. Den ena dagen är inte den andra lik och du får en hel del problemlösning att trimma din hjärna med. Att ha kontakt med människor är också något jag gillar och när jag gör elinstallationer på många olika ställen, när jag gör mindre jobb, så träffar jag ofta flera olika personer under ett jobb.

Att arbeta med elinstallationer

I mitt fall när jag kommer att arbeta med elinstallationer i Borås så är det ett längre projekt så att åka hem efter varje dag kommer inte att fungera för mig. Då är det övernattning på plats som gäller 5 dagar och så åka hem över helgen. Just detta projektet kommer att ta ungefär 6 veckor, vad vi räknar med, men det kan också dra ut på tiden som det ofta gör när det är större projekt. Det är ett större företag som har byggt nya lokaler så det är en massa elinstallationer som måste göras innan de kan ta lokalen i anspråk.

Hemstaden Borås

Jag växte som sagt upp i Borås, närmare bestämt på Bergsäter, och bodde där till jag var 20 och klar med mina studier samt hade fått jobb i Halmstad som var min sommarstad när jag var ung. Jag hade i princip redan bestämt mig för att leta efter boende och jobb där för att kunna bo året runt. Sedan träffade jag en tjej från Halmstad och då var det klart, jag flyttade in i hennes lägenhet och sedan köpte vi ett hus efter några år. Men nu är det Borås som gäller för några veckor framöver och då passar jag på att bo hos mina föräldrar som fortfarande bor kvar på Bergsäter i mitt barndomshem.