Precis nyinflyttade och i behov av elektriker

Vi har precis flyttat in i huset som vi ärvt av Samuels pappa. Vi bor numera med andra ord i Helsingborg och känner inte en kotte. Det ska däremot bli otroligt spännande, men just nu är vi bara i stort behov av hantverkare i alla dess slag. Mest prio är det ändå på en elektriker. Så just nu går vår tid åt till att försöka anlita elektriker i Helsingborg men det är verkligen lättare sagt än gjort. Jag önskade verkligen nu att jag åtminstone hade någon att fråga, men än så länge får vi bara gå på magkänsla och anlita någon. Däremot så kan jag säga att magkänslan denna gång verkar vara riktigt bra. Vi är nämligen i kontakt med Elektriska Montagebyrån i Helsingborg och jag tror aldrig jag varit så nöjd med en elektriker eller någon typ av hantverkare förr.

Elektriska montagebyrån kan sin grej

I 80 år har dem sysslat med olika typer av installationer när det kommer till el fick jag veta och redan då kände jag mig trygg. Vi behövde nämligen någon som kollade över hela elsystemet i huset men framför allt behövde vi en elbils-laddare ganska snart eftersom vi endast har bilar som går på el i familjen. Detta löste dem på en eftermiddag och resten av huset gjorde dem dagen där på. Jag är otroligt nöjd och med andra ord är vi inte längre på jakt efter den bästa elektrikern i Helsingborg, nu kan vi snarare dela med oss av vår upplevelse och sprida ryktet. Ibland får man helt enkelt bara gå lite på magkänsla och ha lite tur. Däremot så talar jag ofta om Elektriska Montagebyrån med kollegor och andra människor i min närhet och dem kan endast stämma in – ett säkert kort helt enkelt.