Anlita städfirma för hjälp med fönsterputs

Kanske ska du som jag inom snar framtid lägga ut ditt hus till försäljning? Vi är inte långt ifrån att sälja vårt hus för att köpa ett annat ställe, närmare bestämt en mindre gård. Men vi har ett litet problem, eller vad jag nu ska kalla det för. Ja, enligt oss så är det faktiskt ett problem eftersom vi inte har så mycket tid till att städa, styla och göra iordning hela huset och tomten för försäljning. Vi har väldigt många fönster, och funderar därför på att anlita städfirma för hjälp med fönsterputs. Den här gången känns det bara dumt att snåla med en sådan sak när vi har så mycket annat att förbereda inför mäklarens besök.

Att få hjälp med fönsterputs

Vi behöver verkligen hjälp med fönsterputs då varken jag eller min sambo är särskilt duktiga på att putsa fönster, det blir alltid både dimmigt och randigt. Ingen av oss är särskilt sugna på att göra det heller så det lär bli sten, sax och påse om vi ska göra detta själva. På nedervåningen har vi tre stycken rum med ett fönster vardera och ett stort garage med 4 fönster. Sedan har vi den värsta delen av huset när det gäller fönster och det är den inglasade verandan som har höga smala fönster gånger 25 stycken. Uppe har vi 7 st rum och sammanlagt 10 ganska stora fönster. Ja ni fattar nog.

Fönsterputs är viktigt

Alla vet vi ju hur viktigt det är med fönsterputs då rena (eller rättare sagt smutsiga) fönster är något man omgående lägger märke till. Vi har själva inget större behov av att ha rena och putsade fönster då vi sällan tänker på det. Men nu kan det vara väldigt avgörande för helhetsintrycket. Så hjälp med fönsterputs får det bli helt klart!