Flyttfirma i Södertälje

Tänk vad ödet kan avgöra saker och ting för framtiden. Min bror har alltid haft svårt för att veta vad han vill göra när det gäller jobb. Han har haft mängder med olika typer av anställningar och yrken men lyckas på nåt sätt sällan behålla sina jobb. Han har alltid varit sån att han inte kan knega för pengarna utan han måste känna att det han gör ger honom något mer. Framförallt gillar han inte när han själv inte får vara med och bestämma, det är antagligen detta som har gjort att han inte står ut med sina jobb särskilt länge. Ända till han startade sin flyttfirma i Södertälje.

Ny flyttfirma i Södertälje

Brorsan är urstark i kroppen och får därmed ofta fysiskt krävande arbeten och det sista jobbet han hade i några månader var på en flyttfirma i Södertälje. Vi bor ju både jag och brorsan i Södertälje och har i princip alltid gjort. Vi är ju uppvuxna i Södertälje men har väl gjort små avstickningar emellanåt och bott någon annanstans under ett par år, men sedan har vi alltid återvänt till Södertälje. När brorsan jobbade på flyttfirman såg han potentialer som inte utnyttjades och han ringde mig för att beklaga sig var och varannan dag. Till slut fick jag nog och sade åt honom att starta en egen flyttfirma eller sluta gnälla. Han tog mig på orden och startade sin egna flyttfirma i Södertälje.

Konkurrens bland flyttfirmor

Att bara starta upp en egen flyttfirma så där som brorsan gjorde var inte särskilt smart, han fick gå den hårda vägen om jag säger så. Att göra research innan man kastar sig ut i något okänt är ju aldrig fel men det är inte brorsans grej, han körde sitt eget race och det var flera jobbiga år innan han kom ikapp sig själv och började lägga upp en strategi för sitt företag. Idag, några år senare, börjar det gå riktigt bra och jag är väldigt stolt över min bror för vad han har åstadkommit.