Det är lätt att det blir fukt och fuktskador

Ja, som husägare så får man räkna med att det kanske dyker upp några saker som man inte väntat med. Även om man tror att man verkligen är förberedd på allt så känns det som att det lätt dyker upp oväntade saker som man inte ens någonsin visste existerade eller ens kunde hända. Fuktskador är verkligen en sån sak som vi har fått hantera sedan vi flyttade förra året. Då kom vi ganska snabbt som tur var i kontakt med GEAB, https://www.ge-ab.se/ som är experter på just detta.

För när det kommer till syllbyte, det vill säga när det kommit fukt i husets syllar, eller om man har problem med fukt i källaren, det vill säga även kanske i krypgrunden, så är GEAB experter på. Allt vad som gäller då ventilerande golv och dränering som gör att man motverkar fukt är deras favorit att hantera. Om du med andra ord har råkat ut för problem med fuktskador eller om du till och med vill vara så förberedd genom att försöka undvika framtida fukt- och mögelskador så ska du kontakta GEAB. Genom att anlita dem så har du kommit en bra bit på vägen mot att skapa en behaglig boendemiljö för dig och din familj.

Helhetslösningar för dig

Det som är så fantastiskt är också att dem ser till att erbjuda dig en helhetslösning inom allt från golvsystem, dränering och fuktskydd. Så skulle du ha problem med fuktskador i exempelvis källaren, i väggarna eller kanske i betongen, så kan ett syllbyte, ventilerade golv eller dränering av källarväggar verkligen hjälpa dig mot rätt riktning. Dem är otroligt erfarna och kunniga och jag kan till och med från mitt håll garantera att du får rätt hjälp. Kontakta dem via deras hemsida https://www.ge-ab.se/ och bekämpa fukten i ditt hus!