Nytt intresse

När jag var liten så var jag, som många i min ålder, intresserade av att testa på olika instrument. Jag ville testa gitarr, piano, trumpet, trombon och så vidare, jag var verkligen jätte intresserad över att få testa på instrument! Och nu är även min dotter intresserad av att just spela instrument. Hon har börjat spela piano och fullkomligt älskar det, hon har blivit så galet hooked på att just spela piano. Vilket känns så himla roligt! Som tur är så hade vi ett piano hemma sen innan, inte av just kanske passion från mig utan det var mer estetiskt som inredning i vårt hus. Men nu används pianot också. Jätteroligt!

Köp noter online!

Och nu vill ju hon självklart läsa noter och verkligen grotta ner sig i spelandet på pianot så jag har tänkt köpa noter online till henne för just detta. Hon har snart sin namnsdag och efter att ha tagit vid från min mammas firande av våra namnsdagar så firas namnsdag här ganska stort. Eller det beror väl på vem man jämför med, men vi brukar äta någon lite bakelse eller något mindre fika och så får personen i fråga en liten present på morgonen. Det behöver verkligen inte vara något märkvärdigt men en liten grej inslagen i ett fint presentpapper ger större glädje än man kanske kan tro. Och detta ska jag köpa noter online till henne i just namnsdagspresent, alldeles lagom stor present och något hon verkligen vill ha.

Finns massvis

Och nu när jag har börjat kolla runt på nätet vad som finns så finns det så många noter att köpa, eftersom vi inte haft någon i familjen som haft detta intresse innan har man ju inte tänkt på att det går att klicka hem online men självklart är det så. Det ska ju vara lika lätt att köpa noter online som det är att klicka hem en receptbok, och det är det ju!