Nya glajjor på g!

Ni som har glasögon vet hur svårt och jobbigt det kan vara att hitta nya glasögon som man trivs i. Och nu när jag flyttat till Göteborg måste jag ju hitta glasögon i Göteborg, är säkert ett mycket större utbud här än den lilla staden jag kommer ifrån. Vilket känns väldigt roligt och en möjlighet att hitta glasögon med lite starkare uttryck. Det kan ju också göra beslutet med nya glasögon svårare men förhoppningsvis inte, utan bara ger mig större chans att uttrycka mig och min personlighet.

Glasögon i Göteborg

Sen tycker jag ju också att det är viktigt att glasögonen är av god kvalité, man ska ju vara försiktig med sina glasögon men det kan ju absolut bli lite slit och släng med sina glasögon i perioder. Så det är väsentligt att glasögonen tål en del, plus om man skulle tappa någon skruv eller liknande så värderar jag ju verkligen en optiker som erbjuder god service och kan hjälpa en att laga sina glasögon på ett smidigt sätt.

Olika alternativ

Nu när jag har googlat runt lite efter glasögon i Göteborg så hittar man ju också annan information kring glasögon och vad olika optiker erbjuder. Och jag såg att det är vanligt att man som köpare av glasögon väljer till exempel antireflexbehandling som tar bort reflexer på glasytan. Det vet jag att det har stört mig många gånger med tidigare glasögon, så det kommer jag definitivt fråga om när jag köper mina nästa. Sen hos samma optiker så erbjuder dom även tjänsten att man kan få sina glas med skydd mot UV-strålar, eller alla deras behandlade glas är har skydd mot UV-strålar, och jag sitter ju vid en datorskärm varje dag nästan på jobbet. Så jag behöver ju verkligen det skyddet i mina glasögon!