Anlita elektriker, hur var när?

Jag och min kille har i dagarna äntligen flyttat till vår efterlängtade bostadsrätt i centrala Borås. En gammal sekelskifts trea med högt i tak, stuckaturer, takros, gamla fina dörrar med breda lister, ja ni hör ju! En dröm att få inreda och bo i! Men, vi har ett problem, det är urgamla uttag till lampor, väggarna och låt mig inte ens börja nämna bristen på uttag. Hela vår nya lägenhet kommer bli ett golv fyllt med förlängnings kablar och grenuttag om det inte görs något åt. Så jag behöver verkligen få tag på en elektriker i Borås, en elektriker som är effektiv och orkar med en tjötande färsk fastighetsägare i Borås.

Visst måste det göras rätt och korrekt!

 Innan jag och min kille flyttade bodde vi en bit utanför Göteborg och hade en bekant som löste detta åt oss, men det var inte alltid det blev exakt som jag ville. Så att lyckas hitta en erfaren och proffsig elektriker i Borås är väsentligt för oss och det måste verkligen göras rätt. Sen vet jag att min kille, utöver allt jag redan nämnt, skulle vilja ha möjligheten att ha dimmer på alla våra lampor. Och det är inte direkt något han kan lösa själv, utan det är även en uppgift vi kommer behöva leja vidare.

Sen är jag ju så himla noga med hur allt ser ut, vi ska ju ändå leva där ett tag och trivas med hur det ser ut. Så vad tror ni om svarta vägguttag och svarta lampknappar? Det borde väl de flesta elektriker ha, det kommer iallafall prioriteras när vi väljer elektriker i Borås. Svarta uttag matchat med lite mjölkigt vita lister i en sekelskifts trea, kommer bli så galet snyggt! Så låt renoverings kaoset börja, jag välkomnar det med ett leende och öppna armar!